Сухе кокосове молоко, який отримують висушуванням і подрібненням м'якоті дозрілого кокосового горіха — це порошок молочно-білого кольору, солодкуватий на смак. Колір і насичений смак кокосовому молоку надає великий вміст характерних для кокоса жирів, що сприятливо впливають на здоров'я людини.
Під час отримання сухого кокосового порошку, у ньому зберігаються всі корисні властивості властиві м'якоті кокоса, які створили йому славу незамінного гіпоалергенного харчового та косметичного продукту.
Кокосова м'якоть надзвичайно багата на мікроелементи — магнієм, залізом і тому її рекомендують у разі авітамінозів, нервового виснаження, як підтримувальний і відновлювальний засіб.
Завдяки приємному смаку та приємному запаху воно споконвіку використовується в багатьох стравах Азії та дедалі більшої популярності набуває в Європі й Америці. Кокосове молоко містить приблизно 30% жирів, 6% вуглеводів, 4% білків і вітаміни групи B (В1, В2, В3) і вітамін С.
За своїми кулінарними властивостями сухе кокосове молоко в ряді випадків може замінювати вершки, , але порівнюючи з ними має нижчу калорійність і не містить холестерин, що робить його привабливим дієтичним продуктом.
Імбир надає пікантного смаку. Неживо ніхто не залишиться.
Об'єм: 17 г.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 13 ₴