Кошик
2743 відгуків
При замовленні від 2000 грн доставка безкоштовна

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (63) 698-37-17
+380 (97) 270-38-31
+380 (50) 023-60-22
Хмельницький, Україна
Кошик
Ayurveda Аюрведичні товари

Чай зелений індійський 100 gr

  • Немає в наявності

154 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

Чай зелений індійський 100 gr
Чай зелений індійський 100 grНемає в наявності
154 ₴
+380 (63) 698-37-17
  • +380 (97) 270-38-31
    gorotayurveda@gmail.com
  • +380 (50) 023-60-22
+380 (63) 698-37-17
  • +380 (97) 270-38-31
    gorotayurveda@gmail.com
  • +380 (50) 023-60-22
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Чай зелений індійський 100 gr

Як відомо, історія індійського чаю багата, адже плантації цієї країни, звані також садами, надзвичайно великі. За їх площею країна поступається лише Китаєм, і сьогодні її справедливо вважають одним із найбільших світових імпортерів ароматного напою.   Передгір'я Гімалаїв часто вважаються батьківщиною цього напою. Саме там почалася історія індійського чаю, де споконвікуажали чайні кущі, і місцеве населення використовувала їх дуже активно.   Однак культура приготування справжнього настою та правила того, як заварювати індійський чай, чорний або зелений, з'явилася набагато пізніше — приблизно всередині 19 століття. Саме тоді почалася справжня історія індійського чаю, і це подія пов'язують з появою колонізаторів з Англії.

У 30-ті роки 19 століття вонисолі з Китаю кілька особливих кущів почали історію індійського чаю. Вони були висаджені на місцевих плантаціях. Цей завіз був експериментальним, але він почав історію індійських чорного та зеленого чаїв різних сортів.   Щойно англійці переконалися, що рослини припалися, і їхнє вирощування буде перспективною справою, було налагоджено промислове виробництво. В Індії було завізено безліч паростків, які вже через 10 років дали великий урожай, який надихнув місцевих жителів на створення кількох великих чайних підприємств, які йлотували історію індійського зеленого та чорного чаю. Багато хто з них існує донині. Однак якщо раніше сорту чорного та зеленого індійського чаю високої якості вироблялися дуже активно, то сьогодні їх об'єми падають.   Якість індійських чорних і зелених чаїв  

Дарджилінг є єдиним великолистовим різновидом у країні. Інші сорти індійського чаю, зеленого, зокрема, відразу випускаються як подрібненене, різане листя (на 20% D, на 50% Fngs і на 30% ВР). Усі промислові види обов'язково купажуються.   Водночас треба враховувати, що до складу будь-якого напою може входити до 20 низькосортних інгредієнтів, які загалом не позначаються на його смаку або ароматі. Навіть за наявності домішок сорту індійського чаю мають яскравий смак, мають глибокий приємний відтінок і виразний аромат.   Водночас заварювати індійський чай будь-якого різновиду — від елітних до найдешевших — зможе навіть новачок.   Як заварювати індійський чай   Всі індійські зелені та чорні чаї невибагливі та можуть легко розкрити свої особливості за мінімальної дії.   Щоб цього домогтися, можна використовувати один із двох найпоширеніших способів приготування настою:   • Як заварювати індійський чай по-китайськи? Невелику кількість листя, поміщеного в прогрітий посуд, заварюється в 100-120 мл води, нагрітої до 80 градусів.

Напій витримується до 1,5 хвилин, і вже це дає змогу розкрити всі його смакові якості. Такий метод, що дає змогу легко заварювати індійський чай, підходить для Дарджилінгу, адже він вважається для цього сорту досить делікатним.   • Як заварювати індійський чай англійською? Велика кількість листя поміщається в добре прогрітий посуд, заливається водою, нагрітою до 95 градусів, і настоюється 3-4 хвилини. Особлива історія індійського чаю свідчить, що заварку треба брати з розрахунку 1 чайна ложка на чашку. Напій виходить досить міцним, тому краще пити його з вершками.   Водночас індійський чорний чай можна заварювати вранці, але варто враховувати, що він вважається досить «важким», тому може «розбудити» організм, але навряд чи принесе йому багато користі.

Щоб її збільшити, варто використовувати різні домішки — імбир, спеції, молоко, гвоздика, запашний перець, корицю, мускатний горіх. Також у деякі напої можна додавати сіль або цукор. Якість індійських чорних і зелених чаїв   Дарджилінг є єдиним великолистовим різновидом у країні. Інші сорти індійського чаю, зеленого, зокрема, відразу випускаються як подрібненене, різане листя (на 20% D, на 50% Fngs і на 30% ВР). Усі промислові види обов'язково купажуються.   Водночас треба враховувати, що до складу будь-якого напою може входити до 20 низькосортних інгредієнтів, які загалом не позначаються на його смаку або ароматі. Навіть за наявності домішок сорту індійського чаю мають яскравий смак, мають глибокий приємний відтінок і виразний аромат.   Водночас заварювати індійський чай будь-якого різновиду — від елітних до найдешевших — зможе навіть новачок.  

Як заварювати індійський чай   Всі індійські зелені та чорні чаї невибагливі та можуть легко розкрити свої особливості за мінімальної дії.   Щоб цього домогтися, можна використовувати один із двох найпоширеніших способів приготування настою:   • Як заварювати індійський чай по-китайськи? Невелику кількість листя, поміщеного в прогрітий посуд, заварюється в 100-120 мл води, нагрітої до 80 градусів. Напій витримується до 1,5 хвилин, і вже це дає змогу розкрити всі його смакові якості. Такий метод, що дає змогу легко заварювати індійський чай, підходить для Дарджилінгу, адже він вважається для цього сорту досить делікатним.   • Як заварювати індійський чай англійською? Велика кількість листя поміщається в добре прогрітий посуд, заливається водою, нагрітою до 95 градусів, і настоюється 3-4 хвилини. Особлива історія індійського чаю свідчить, що заварку треба брати з розрахунку 1 чайна ложка на чашку. Напій виходить досить міцним, тому краще пити його з вершками.  

Водночас індійський чорний чай можна заварювати вранці, але варто враховувати, що він вважається досить «важким», тому може «розбудити» організм, але навряд чи принесе йому багато користі. Щоб її збільшити, варто використовувати різні домішки — імбир, спеції, молоко, гвоздика, запашний перець, корицю, мускатний горіх. Також у деякі напої можна додавати сіль або цукор.  

Характеристики
Основні
Вага100 г
Тип чаюЗелений чай
Країна виробникІндія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 154 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner