Суміш спецій Гарам Масалу/Garam Masala, MDH
Гарам масала — злегка гостра, універсальна суміш спецій із насиченим східним ароматом і смаком. Рекомендуємо додавати Гарам Масалу в процесі приготування, щоб усі спеції розкрилися зігрівальним ароматом зі східними нотками.
Традиційна індійська спеція використовується для приготування:
- Рису;
- Бобових;
- Овочевий;
- Напій;
- М'яса;
- Вегетаріанських котлет;
- Булгура;
- Пелюшок.
Склад: Кумін; кмин; Мелений імбир; Мускатний горіх мелений, Зелений кардамон, Кориця мелена, громіздка, лавровий лист, Перець чорний мелений, Коріандр, Гвоздика.
Виробник: Everest
Країна: Індія
Об'єм:10 г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | MDH |
- Ціна: 14 ₴